Lintea și mielul condimentate cu India ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.05 pe portie. O porție conține 389 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de miel măcinat, conserve de roșii, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Linte Condimentată Indiană, Linte Condimentată Indiană - 5 Puncte, și Ciuperci și linte condimentate cu India pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ulei în tigaie; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați mielul și următoarele 4 ingrediente (prin piper roșu); saut 4 minute, amestecând să se prăbușească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Miel
4
Adăugați ceapa, morcovul și jalapeo; saut 4 minute sau până când mielul este rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Miel
5
Adăugați usturoi; saut 1 minut, amestecând constant. Se amestecă pasta de roșii; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Usturoi
6
Adăugați linte; saut 30 de secunde. Se amestecă bulionul și următoarele 3 ingrediente (prin roșii); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 40 de minute sau până când lintea este fragedă. Puneți aproximativ 1 cană de amestec de linte în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de iaurt și 1 lingură de coriandru.