Limba de vițel dulce și acru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 515 calorii, 8g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, morcov, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Rețete similare includ Limba vițeilor dulci și acri: Linguan Agrodolce, Ficat de vițel cu portocaliu, și Ficat de vițel și ceapă.
Instrucțiuni
1
Așezați limbile într-o oală mare pentru a le ține pe amândouă și acoperiți cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Curățați limbile și îndepărtați părțile grase din partea inferioară a mușchilor. Feliați limbile în bucăți de 1/2 inch și puneți-le deoparte.
4
Într-un cuptor olandez cu fund greu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Adăugați ceapa, țelina și morcovii și gătiți, amestecând regulat până se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați suc de portocale, oțet, bulion de pui și sos de roșii și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Precum Invidia îngerilor
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
7
Adăugați bucăți de limbă și gătiți neacoperite la fierbere foarte mică până când lichidul s-a redus cu două treimi, aproximativ 30 de minute.
8
Se servește cu torzelli (rețetă separată) și se presară cu coajă de portocală rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
9
Călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline la foc mediu până devin translucide, dar nu se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi
11
Adăugați roșiile. Aduceți la fierbere, reduceți focul la doar barbotare, amestecând ocazional timp de 30 de minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Se servește imediat sau se lasă deoparte pentru utilizare ulterioară. Sosul poate fi refrigerat până la o săptămână sau congelat până la 6 luni.