Lemon Rosemary Button Shortbreads
Lemon Rosemary Button Shortbreads necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 187g de grăsime, și un total de 3648 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, rozmarin, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare includ Lemon Rosemary Button Shortbreads, Pâine scurtă de lămâie-nucșoară cu glazură de lămâie, și rozmarin lamaie shortbread + un spritzer de citrice rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți făina, untul, zahărul granulat și sarea în vasul unui mixer de suport.
Adăugați coaja de 1 lămâie și rozmarin.
Se amestecă la viteză mică, apoi se mărește la mediu și se amestecă până când aluatul nu mai este sfărâmicios și se reunește.
Formați aluatul într-un disc și răciți 30 de minute. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți aluatul până la 1/2 înăuntru. gros.
Tăiați aluatul în cercuri cu un 1 1/2-in. tăietor de prăjituri. Reroll resturi după cum este necesar. Aranjați pe foi de copt 1 in. în afară și se răcește 15 minute.
Coaceți până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Se amestecă zahărul pudră, sucul de lămâie și coaja rămasă până se omogenizează. Lingură 1/2 linguriță. glazurați peste fiecare prăjitură răcită, răspândindu-se cu spatele lingurii; apoi apăsați 1 crenguță de rozmarin în centrul fiecărui fursec.