Lemon Afine Cheesecake Baruri
Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 359 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, biscuiți graham, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Lemon Afine Cheesecake Baruri, Afine Lamaie Cheesecake Baruri, și Lemon Afine Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Ungeți fundul unei tigaie de 9 x 9 inci cu unt. Apoi așezați hârtia pergament deasupra, apăsând în jos la colțuri. Într-un robot de bucătărie, procesați zahărul, scorțișoara și biscuiții graham până când aveți textura firimiturilor de pâine.
Adăugați untul topit și pulsați de câteva ori pentru a încorpora complet.
Se toarnă în tava de copt căptușită și se înmoaie ușor cu baza unui pahar.
Coaceți în cuptor timp de 12 minute până la aur. Când ați terminat, lăsați deoparte să se răcească.
Adăugați cremă de brânză, ouă, coajă de lămâie, suc de lămâie și zahăr în robotul de bucătărie și amestecați până se combină bine. Ar trebui să aibă o consistență netedă.
Se toarnă pe baza răcită și apoi se acoperă cu afine. Se vor scufunda ușor, dar ar trebui totuși să fie pe jumătate expuse-pe măsură ce tortul se coace, se vor scufunda puțin mai mult și se vor descompune.
Coaceți în cuptor timp de 35 de minute sau până când centrul se mișcă ușor.
Se scoate din cuptor și se răcește complet înainte de refrigerare timp de cel puțin 3 ore. Odată setat, scoateți din tigaie folosind căptușeala pergamentului și feliați în 10 bare dreptunghiulare. Praf cu zahăr pudră.