Legume rădăcinoase glazurate cu arțar
Legumele rădăcinoase glazurate cu arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, unt clarificat de la vaci, sirop de arțar de gradul b și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Legume Rădăcinoase Glazurate Cu Arțar, Legume Rădăcinoase Glazurate, și Legume Rădăcinoase Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Julienne păstârnacul decojit și morcovii tăindu-le în bețe subțiri de chibrit, nu mai groase de cm.Topiți ghee-ul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați morcovii julienned și păstârnacul la ghee topit și amestecați continuu la foc mediu până când legumele devin ușor fragede – sau aproximativ 5 – 6 minute. Rețineți că unele dintre păstârnac și morcovi pot deveni ușor caramelizate.Se amestecă ușor siropul de arțar de gradul B și se condimentează cu o sare de bord. Continuați să amestecați morcovii și păstârnacul timp de aproximativ 1 până la 2 minute sau până când legumele sunt bine glazurate de siropul de arțar.