Legume Prăjite De Toamnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele prăjite de toamnă. O porție conține 178 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, varză de Bruxelles, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Legume Prăjite De Toamnă, Legume Prăjite De Toamnă, și Legume Prăjite De Toamnă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.înfășurați sfecla în folie rezistentă și sigilați bine marginile. Prăjiți 1 1/2 ore. Când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați verdele, alunecați coaja și înjumătățiți transversal; tăiați jumătățile în 8 pene. Aruncați cu 1 linguriță. ulei și sare și piper.
Aruncați păstârnacul cu sare, piper și 1 lingură. ulei pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți la cuptor, rotind o dată, până când furculița este fragedă, 30 de minute.
Aruncați varza de Bruxelles cu uleiul rămas, sarea și piperul pe o altă foaie de copt. Prăjiți, întorcându-vă de două ori, până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Aranjați pe un platou. (Legumele pot fi făcute cu câteva ore înainte și păstrate, acoperite, la temperatura camerei.)