Legume De Iarnă Înăbușite
Legumele de iarnă înăbușite sunt un fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă face 8 porții cu 256 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți unt, păstârnac, praz și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Utilizarea Legumelor De Iarnă, Legume De Iarnă, și Legume De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți șalotele pe o bucată mare de folie și acoperiți cu 1/2 lingură de unt. Condimentați cu sare și piper și sigilați șalotele în folie.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până se înmoaie.
Într-o cratiță mare, combinați păstârnacul, napii, morcovii, prazul, bulionul de pui, cimbru și restul de 2 linguri de unt. Se aduce la fierbere la foc moderat, apoi se reduce focul la minim și se adaugă câte un vârf de sare și piper. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Aruncați crenguța de cimbru.
Într-o cratiță medie, gătiți cartofii în apă clocotită cu sare până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgeți cartofii și tăiați-i în cuburi de 2 inci.
Adăugați cartofii și șalotele prăjite în tocană de legume, condimentați cu sare și piper și serviți.