Lasagna Pesto cu Bolognese și cremă de usturoi

Lasagna Pesto cu Bolognese și cremă de usturoi
Reteta Pesto Lasagna cu Bolognese si crema de usturoi este gata în aproximativ 1 oră și 12 minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 592 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ulei de măsline extravirgin, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 31%. Încercați Lasagna Bolognese, Lasagna Bolognese, și Lasagna Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați busuiocul și 4 căței de usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă mărunt. Cu procesorul pornit, turnați încet ulei prin jgheabul alimentar; procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați Asiago; pulsează de 2 până la 3 ori până se omogenizează. Pune pesto deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați usturoi tocat; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
6
Adăugați făină și gătiți 2 minute, amestecând constant cu un tel. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti 6 minute sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Întindeți 1 cană de sos bolognez în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu 4 tăiței; întindeți aproximativ 2 linguri pesto peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
Spray De GătitSpray De Gătit
PastePaste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Întindeți 2 căni de sos bolognez peste pesto; stropiți cu 1/2 cană de sos alb. Repetați straturile; deasupra cu restul de 4 tăiței. Se acoperă cu pesto rămas, sos bolognez și sos alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
PastePaste
SosSos
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10
Acoperiți bine cu folie; coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când se încălzește bine și tăiței sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Lăsați să stea 5 minute.
12
Tăiați în 8 porții egale.
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista