Lasagna ocazională de varză și ciuperci vegetariene
Lasagna de varză și ciuperci vegetariene ocazionale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 422 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, nucșoară, cartofi Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Bibimbapul Ocazional Vegetarian, Ocazional Vegetarian Bihari Fasole Verde Masala, și Varza de Bruxelles prăjită Ocazional vegetariană, dovlecelul și mărul cu nuci confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți 6 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se adaugă făina, se amestecă timp de 3 minute (nu se lasă să se rumenească), apoi se amestecă treptat laptele, amestecând până se îngroașă, 5 până la 8 minute. Se amestecă nucșoara și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească și se rezervă.
4
Într-o tigaie saut de 14 inci la foc mediu, topiți 2 linguri din untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă ceapa și usturoiul și se fierbe până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați ciupercile, salvia și varza tocată și saut-ul până când este parfumat și varza este fragedă, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Rețetă De Pizzocheri
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Se adauga vinul si saut-ul pana se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați sosul rezervat și fierbeți timp de 10 minute. Amestecul trebuie să fie foarte gros, dar ușor fluid; dacă este necesar, adăugați puțin lapte sau apă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
9
În timp ce amestecul de ciuperci și varză fierbe, turnați 6 căni de apă într-o oală și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați frunzele întregi de varză și blanch timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
11
Se scurge sub apă rece și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Cu restul de 1 lingură de unt, ungeți un vas de copt din sticlă de 9 x 9 inci. Pentru a asambla lasagna, tapetați fundul vasului cu jumătate din frunzele de varză și acoperiți cu jumătate din cartofi și jumătate din ciupercile cremate. Repetați stratificarea de varză, cartofi și ciuperci și acoperiți cu brânza rasă. Acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul devine maro auriu, aproximativ 20 de minute. Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se servește.