Lasagna cu nuci și spanac
Lasagna cu nuci și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 388 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, piper, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Rețete similare includ Lasagna Cu Nuci Și Spanac, Lasagna de dovlecei cu spanac și nucă, și Lasagna de dovlecei și spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti umplutura de legume, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați praz, salvie și usturoi; saut 5 minute.
Adăugați dovlecei, vin și apă; acoperiți și gătiți 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged, amestecând ocazional. Se amestecă 1/4 linguriță de piper și spanac.
Pentru a pregăti sosul, puneți făina într-o cratiță mare și adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Se pune la foc mediu; și gătiți până se îngroașă (aproximativ 10 minute), amestecând continuu.
Se ia de pe foc; adăugați cremă de brânză, nucșoară și 1/8 linguriță de piper, amestecând cu un bici.
Combinați bucățile de brânză și brânza provolone; pus deoparte.
Întindeți 1/2 cană de sos în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste sos; se acoperă cu 2 căni umplutură de legume, 1/2 cană amestec de brânză și 1/2 cană sos. Repetați straturile, terminând cu tăiței.
Întindeți sosul rămas peste tăiței. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 30 de minute. Descoperiți și presărați cu 1/2 cană de amestec de brânză și coaceți încă 10 minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Garnisiți cu crenguțe de salvie, dacă doriți.