Lasagna Cu Fructe De Mare

Lasagna Cu Fructe De Mare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnan cu fructe de mare. Această rețetă servește 12. O porție conține 325 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină de aur, tăiței de lasagna, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lasagna Cu Fructe De Mare, Lasagna Cu Fructe De Mare, și Lasagna Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.topiți untul într-o cratiță de 3 litri la foc mic. Gatiti usturoiul in unt aproximativ 1 minut, amestecand ocazional, pana devine auriu. Se amestecă făina. Gatiti, amestecand continuu, pana la bule; se ia de pe foc. Se amestecă laptele și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă brânza mozzarella, ceapa, caperele, tarhonul și ardeiul de lămâie. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Piper De LămâiePiper De Lămâie
TarhonTarhon
CapereCapere
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
3
Întindeți o pătrime din sosul de brânză (aproximativ 1 1/4 căni) într-un vas de copt dreptunghiular uns, 13x9x2 inci; se acoperă cu 3 tăiței nefierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Întindeți brânza de vaci peste tăiței. Repetați cu un sfert din sosul de brânză și 3 tăiței. Se acoperă cu carne de crab, creveți, o pătrime din sosul de brânză, tăiței rămași și sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CrabmeatCrabmeat
PastePaste
CrevețiCreveți
5
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
6
Coaceți descoperit aproximativ 40 de minute sau până când tăiței sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Revista