Lasagna În Stil Clasic

Lasagna În Stil Clasic
Rețeta lasagna în stil clasic ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 27 minute. Această rețetă servește 12 și costă 2,36 USD pe porție. O porție conține 574 calorii, 33g de proteine, și 33g de grăsime. Un amestec de ou, amestec de brânză mozzarella-provolone, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Lasagna clasică, Lasagna, Stil Marietta, și Vinete stratificate în stil Lasagne și chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti cârnații și ciupercile într-un cuptor olandez mare, ușor uns, la foc mediu-mare, amestecând ocazional, 10 până la 12 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Scurgeți și reveniți la cuptorul olandez. Se amestecă sosul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Scurgeți bine spanacul, apăsând între prosoape de hârtie. Amestecați împreună spanacul, brânza ricotta, oul și parmezanul într-un bol mare până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Aranjați 2 tăiței de lasagne într-un singur strat într-un vas de copt pătrat de 8 inci ușor uns; strat uniform cu 3/4 cană amestec de spanac, 1 cană amestec de cârnați și 1/2 cană amestec de brânză. Repetați straturile de două ori, apăsând ușor straturile pentru a le compacta. Se acoperă cu 2 tăiței, 1 cană amestec de cârnați și 1/2 cană amestec de brânză. (Dish va fi plin.) Repetați procedura cu ingredientele rămase într-un alt vas de copt pătrat de 8 inci ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Așezați ambele vase pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 40 de minute; descoperiți și coaceți încă 8 până la 10 minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
8
Notă: pentru a îngheța, pregătiți conform instrucțiunilor prin capacul pasului vasele de copt strâns cu folie de aluminiu. Înghețați până la 1 lună. Decongelați peste noapte la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
10
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 oră. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateGreu
Gata În27 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Revista