Lasagna În Stil Clasic
Rețeta lasagna în stil clasic ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 27 minute. Această rețetă servește 12 și costă 2,36 USD pe porție. O porție conține 574 calorii, 33g de proteine, și 33g de grăsime. Un amestec de ou, amestec de brânză mozzarella-provolone, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Lasagna clasică, Lasagna, Stil Marietta, și Vinete stratificate în stil Lasagne și chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti cârnații și ciupercile într-un cuptor olandez mare, ușor uns, la foc mediu-mare, amestecând ocazional, 10 până la 12 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgeți și reveniți la cuptorul olandez. Se amestecă sosul de paste.
Scurgeți bine spanacul, apăsând între prosoape de hârtie. Amestecați împreună spanacul, brânza ricotta, oul și parmezanul într-un bol mare până se amestecă.
Aranjați 2 tăiței de lasagne într-un singur strat într-un vas de copt pătrat de 8 inci ușor uns; strat uniform cu 3/4 cană amestec de spanac, 1 cană amestec de cârnați și 1/2 cană amestec de brânză. Repetați straturile de două ori, apăsând ușor straturile pentru a le compacta. Se acoperă cu 2 tăiței, 1 cană amestec de cârnați și 1/2 cană amestec de brânză. (Dish va fi plin.) Repetați procedura cu ingredientele rămase într-un alt vas de copt pătrat de 8 inci ușor uns.
Așezați ambele vase pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 40 de minute; descoperiți și coaceți încă 8 până la 10 minute sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Notă: pentru a îngheța, pregătiți conform instrucțiunilor prin capacul pasului vasele de copt strâns cu folie de aluminiu. Înghețați până la 1 lună. Decongelați peste noapte la frigider.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 oră. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până la bule.