Lady Pea Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 19 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Rece De Mazăre, Tăiței soba cu zahăr și morcovi, și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente într-un castron mare; lasa sa stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați mazărea și următoarele 2 ingrediente și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
3
Serviți imediat sau acoperiți și răciți până la 24 de ore.
4
Încercați Această Răsucire!
5
Salsa de pepene verde: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind 2 căni de pepene verde însămânțate și tăiate cubulețe cu mazăre proaspătă gătită.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.