La Taqueria Carnitas

La Taqueria Carnitas
La Taqueria Carnitas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 27 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de dezosat, lapte, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Taqueria Guacamole, Taqueria Guacamole, și Tacos În Stil Taqueria.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de porc și puneți - o într-o tigaie de 6 până la 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapă, țelină, usturoi, frunze de dafin, cimbru, 1 linguriță sare și suficientă apă pentru a acoperi carnea-2 1/2 până la 3 1/2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Aduceți la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 până la 2 1/2 ore. Cu linguri cu fante, transferați carnea de porc într - o tigaie de 9 x 13 inci; rezervați sucuri de gătit. Aruncați șirul și folosiți 2 furculițe pentru a trage carnea în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă lapte peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
5
Coaceți carnea de porc într-un cuptor 325 până când picăturile se rumenesc, aproximativ 1 oră, amestecând și răzuind tigaia ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Între timp, turnați sucurile rezervate printr-o strecurătoare într-un castron; aruncați reziduurile. Degresați și aruncați grăsimea. Întoarceți sucurile în tigaie. Se fierbe la foc mare până se reduce la 2 căni, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Când picăturile de porc sunt rumenite, adăugați 1 cană din sucurile reduse; răzuiți picăturile libere și amestecați carnea, rupându-se în bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Coaceți până când sucurile s-au evaporat și picăturile se rumenesc, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional. Repetați pasul, folosind sucurile rămase și gătiți până când marginile cărnii sunt crocante și rumenite, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista