Kraft MAKERS friptură de Chili în stil asiatic și fasole

Kraft MAKERS friptură de Chili în stil asiatic și fasole
Rețeta Kraft MAKERS friptură de Chili în stil asiatic și fasole este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6 și costă 2,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 469 calorii. Dacă aveți la îndemână ardei, producători de rețete și pui, sos chili-usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Super Bowl. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Steak Fajitas și producători de Kraft, Rulouri de ouă chinezești pentru producătorii de Kraft, și Kraft MAKERS carne de vită Burgundia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Între timp, amestecați carnea în jumătate din sosul fiert în tigaie mare la foc mediu 6 până la 8 min. sau până când se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați legumele și sosul rămas la foc mic în tigaie; se prăjește 2 până la 4 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede. Se amestecă sosul de finisare și sosul chili-usturoi; gatiti 1 pana la 2 min. sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista