Kimchi Vegan De Casă
Rețeta Kimchi Vegan de casă ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 69 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 909 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de varză napa, usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap), Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, și Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați frunzele de varză, daikon și verdeața de scallion într-un castron mare și presărați cu 2 linguri de sare kosher. Aruncați pentru a combina, acoperiți, apoi lăsați să stea la temperatura camerei până când varza este ofilită, cel puțin 1 oră și până la 1
Ar trebui să elibereze aproximativ 1/4 până la 1/2 cană de lichid.
Între timp, combinați albușurile de scallion, usturoiul, ghimbirul, pudra de chili, pasta miso și zahărul în vasul unui robot de bucătărie sau al unui blender. Procesați până când se formează pastă brută, aproximativ 30 de secunde în total, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Odată ce varza este ofilită, adăugați amestecul de chili și întoarceți-l la acoperire.
Adăugați 1 cană de apă în amestec. Gustați lichid și adăugați mai multă sare după cum este necesar (ar trebui să aibă sarea apei de mare). Împachetați kimchi în borcane de zidărie, apăsând ferm pentru a împacheta bine și folosind un bețișor pentru a elibera orice bule de aer prinse în fundul borcanului. Acoperiți kimchi-ul cu lichidul său.
Sigilați bine borcanele și lăsați-le să stea la temperatura camerei răcoroase timp de 24 de ore, apoi transferați-le la frigider. Se lasă să fermenteze cu cel puțin 1 săptămână înainte de a mânca (Vezi nota). Kimchi va dura până la 1 lună după deschidere. Alternativ, puneți-l direct în frigider după parcare și gustați zilnic începând cu prima săptămână până când este la fel de acru pe cât vă place. Consumați în termen de 1 lună.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.