Keralan stil Cod Loin En-papillote cu citrice clare Keralan Slaw

Keralan stil Cod Loin En-papillote cu citrice clare Keralan Slaw
Keralan stil Cod Loin En-papillote cu citrice clare Keralan Slaw este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 3 porții cu 392 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, turmeric, lăstari de fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Curry de legume Keralan, Salată Keralan Crocantă, și Rețetă De Salată Keralan pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista