Kentucky Burgoo

Kentucky Burgoo
Rețeta Kentucky Burgoo este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 271G de proteine, 247g de grăsime, și un total de 4586 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 23,85 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de carne de vită, cartofi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Kentucky Burgoo, Kentucky Burgoo, și Kentucky Bourbon Burgoo pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista