Kebaburi de mușchi cu pastă de condimente în stil sud-estic-Asiatic

Kebaburi de mușchi cu pastă de condimente în stil sud-estic-Asiatic
Kebaburile de mușchi cu pastă de condimente în stil sud-asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 388 calorii, 38g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, usturoi, ulei de susan asiatic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Ardei poblano umpluți în stil asiatic de Sud-Est cu vinetă de arahide de var, Cotlete De Muschi De Porc La Grătar În Stil Asiatic, și Fripturi Cu Ochi De Coastă Din Asia De Sud-Est pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă suficientă lemongrass de la 4 centimetri mai mici de tulpină pentru a măsura 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
2
Măcinați grosier semințele de coriandru în râșniță sau cu mortar și pistil, apoi amestecați împreună cu lemongrass și ingredientele rămase, cu excepția filetului într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
BolBol
3
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă cu cărbune fierbinte mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Aruncați filetul cu 1/3 cană de pastă de condimente într-un castron mare și filetați bucăți de 1/4 inch pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
5
Grătar cu ulei, apoi grătar kebab, întorcându-se ocazional și deplasându-se dacă apar erupții, 5 până la 6 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
* Kebab-urile pot fi la grătar pe un grătar cu gaz. Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute. Reduceți căldura la kebab-uri moderat ridicate și grătiți, acoperite, răsturnând ocazional, 5 până la 6 minute pentru mediu-rar.* Filetul, frecat cu pastă de condimente, se poate marina, acoperit și răcit, cu până la 1 oră înainte de grătar.* Pasta de condimente se păstrează, acoperită și răcită, până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista