Kebab De Creveți Cu Lămâie-Usturoi
Kebab-urile de creveți cu lămâie-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, vin, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Kebab de pui și creveți la grătar cu lămâie și usturoi, Creveți la grătar și kebab de lămâie, și Kebab de miel cu lămâie-usturoi.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, lăsând cozile intacte.
Combinați sucul de lămâie, vinul, usturoiul, sosul de friptură și piperul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați pentru a amesteca.
Adăugați creveți; sigiliu. Marinati în frigider 20 de minute, de cotitură sac o dată.
Scoateți creveții din pungă, aruncând marinada. Filetați 8 creveți pe fiecare dintre frigarui de 6 (12 inci).
Așezați kebab-urile pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când creveții sunt gata.
Notă: înlocuiți 1/3 cană de apă și 2 linguri de oțet pentru vin, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.