Kebaburile de creveți Cilantro-lime cu Jicaman sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 329 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de scallions, jicama, jalapeno chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Kebab de creveți marinați cu ghimbir-var cu friptură de flanc la grătar și unt de coriandru, JICAMA MANGO SLAW CU CORIANDRU ȘI VAR, și Slaw în stil Mexican cu J aprox. cama, Cilantro și Lime pentru rețete similare.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.