Jolynn ' s Meringue G

Jolynn ' s Meringue G
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Jolynn ' s Meringue G Bucolteau. Această rețetă face 10 porții cu 443 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, cremă de tartru, făină de tort și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Frogmill Bezea Gateau, Frogmill Bezea Gateau, și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Înveliți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit și puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Combinați făina și amidonul de porumb într-un castron mic; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Combinați 1/2 cană de zahăr, ulei, 3 gălbenușuri și 2 albușuri într-un castron mare; bateți cu viteză mare a unui mixer până când este gros și palid (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați vanilie; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă, bătând la viteză mică până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Bateți 4 albușuri de ou și 1/2 linguriță cremă de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați 1 lingură de zahăr; bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în aluat; se toarnă aluatul în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Coaceți la 450 timp de 6 minute. Opriți cuptorul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Slăbiți tort din părțile laterale ale tigaie, și se dovedesc pe o dishtowel; cu grijă coaja de pe hârtie de ceară, și lăsați tort se răcească 1 minut. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Desfaceți tortul cu atenție; scoateți prosopul.
13
Periați siropul de ciocolată peste tort, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
14
Întindeți crema de patiserie peste sirop, lăsând o margine de 2 inci în jurul marginilor exterioare. Tort Reroll; așezați, cu cusătura în jos, pe un platou de servire rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
15
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
16
Bateți 4 albușuri de ou și 1/2 linguriță cremă de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Adăugați zahăr pudră, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
18
Adăugați extract de migdale și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
19
Întindeți bezea peste ruloul de tort (tortul trebuie acoperit complet cu bezea) și presărați migdale peste bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
20
Coaceți la 325 timp de 25 de minute. Acoperiți ușor și răciți cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
21
Versiune mai ușoară decât ușoară: iată cum puteți reduce și mai mult grăsimea din Meringue Gteau de la Jolynn, fără a sacrifica gustul.
22
Omiteți bucățile de ciocolată din siropul de ciocolată și creșteți apa la 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
23
Utilizați 1 (32-uncie) carton simplu iaurt non-grăsime în crema de patiserie, și de a folosi 1/8 linguriță extract de vanilie în plus față de extractul de migdale. Creșteți zahărul la 1/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
24
Calorii 232 (10% din grăsimi); proteine 2G; grăsime 7G (sat 7G, mono 1g, poli 4G); CARB 6G; fibre 1g; CHOL 65mg; fier 3mg; sodiu 89mg; CALC 130mg
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista