Jeleu De Ardei Iute
Jeleul de ardei Jalapeno este un fără gluten și lacto ovo vegetarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 44. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți mere tarte, coloranți alimentari, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încearcă Jeleu De Ardei Iute, Pear Jalape Cargo Pepper Jelly, și Ardei Iute Jeleu De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, merele, oțetul, ardeiul verde, jalapenos și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute. Se strecoară amestecul și se întoarce în tigaie. Se amestecă colorantul alimentar. Reveniți la fierbere la foc mare. Se amestecă pectina; se fierbe timp de 2 minute, amestecând constant.
Scoateți de pe foc; îndepărtați spuma.
Se toarnă lichid fierbinte în borcane fierbinți de jumătate de halbă, lăsând 1/4-in. headspace. Reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-un recipient cu apă clocotită.
Se servește cu cremă de brânză pe biscuiți.