Jalebi

Jalebi
Jalebi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 146 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ghee, sirop de lime-șofran, colorant alimentar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Jalebi, și Aluat Prăjit Indian / Jalebi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face aluatul
2
Se dizolvă drojdia în 1 lingură de apă și se lasă să stea doar 10 minute și nu mai mult. Într-un castron mare, combinați făina de maida și făina de gram Bengal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bengal GramBengal Gram
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați drojdia, ghee-ul topit, zahărul, sucul de lămâie, colorantul alimentar galben și restul de 2/3 cană de apă și amestecați până când nu mai există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
GheeGhee
4
Pentru a prăji jalebis
5
Topiți suficient ghee într-o oală cu fund greu pentru a o umple cu 1 inch adâncime. Căptușiți farfuriile cu prosoape de hârtie pentru scurgerea prăjiturilor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se toarnă siropul de var-șofran într-o cratiță la foc mic, pentru a-l menține cald. Montați o pungă de patiserie cu un vârf mic de scris și turnați aluatul în pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
7
Strângeți vârtejuri rotunde de 2 inci de aluat în ghee fierbinte, lucrând îndeaproape din centru spre exterior. Se prăjește până se rumenesc pe fund, apoi se răstoarnă pentru a prăji pe cealaltă parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
8
Scoateți jalebisul din ulei și puneți-l pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Transferați prăjiturile fierbinți în siropul de var-șofran și lăsați să se înmoaie un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
10
Pentru a servi
11
Serviți jalebisul cald în boluri mici cu sirop. Sau puteți scoate jalebisul din sirop și puneți-l pe un raft să se usuce timp de 3 până la 4 ore, până când siropul a format o coajă tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Variație
13
Condimente Indiene Jalebi
14
Adăugați 1/2 linguriță de cardamom măcinat în aluat și 3 cuișoare întregi în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CardamomPulbere De Cardamom
Cuișoare întregiCuișoare întregi
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
15
Rețetă extras din A World Of Cake (c) 2010 de Krystina Castella, folosit cu permisiunea Storey Publishing.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista