Jalapeno Chermoula Penne și pește sub formă de fulgi

Jalapeno Chermoula Penne și pește sub formă de fulgi
Jalapeno Chermoula Penne și fulgi de pește este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 823 calorii. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mentă, evoo, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați A la kedgeree: un fel de mâncare de orez cu pește fulgi, ouă fierte tari și curry, Pește alb la grătar cu Chermoula, și Pește la grătar Yamou cu Chermoula pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați busuiocul, cilantro-ul, menta, jalapenos, usturoiul, șalotul, sucul de lămâie, uleiul de măsline și puțină sare și piper în robotul de bucătărie. Pulse pentru a tăia fin și combina sosul; ar trebui să semene cu un pesto liber. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Pentru a servi, preîncălziți broilerul și aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Ungeți peștele cu ulei și presărați condimentele cu fructe de mare. Se fierbe până la opac și se rumenesc la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
4
Sareți apa și gătiți pastele la al dente, rezervând 1 cană de apă cu amidon înainte de a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Aruncați pastele cu jumătate din apa cu amidon, sosul și jumătate din peștele gătit sub formă de fulgi. Gustați pentru a regla condimentul și adăugați mai multă apă de paste dacă pastele sunt uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Serviți pastele în boluri puțin adânci, acoperite cu peștele rămas și câteva migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista