Insula Fish Fajitas
Insula Fish Fajitas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 415 calorii, 41G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,35 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, fâșiile de ardei gras, salsa de ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Pește Insular, Insula Citrus Pește, și Salată De Pește Din Insula Pacificului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar; pungă de etanșare și agitați bine pentru a acoperi. Marinați fâșiile de snapper în frigider 20 de minute.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa feliată și fâșiile de ardei gras și sotati 5 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți tigaia de pe foc; puneți deoparte și păstrați la cald.
Aranjați benzi snapper într-un singur strat pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, întorcându-se după 4 minute. Împărțiți amestecul de pește și ardei gras uniform între tortilele calde și rulați. Spoon ananas Salsa peste fajitas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonios pornit de dulceață ușoară, cu un finisaj lung plin de aroma delicata, picant.