Inghetata de cafea Sundae cu ciocolata neagra-sare de mare coaja de migdale

Dacă 52 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., înghețată de cafea Sundae cu ciocolată neagră-sare de mare coaja de migdale ar putea fi un uimitor fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 262 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână migdale naturale, înghețată de cafea, sare de mare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaja de migdale de ciocolată neagră cu sare de mare, Ciocolata neagra sare de mare coaja de migdale-saraca in carbohidrati si fara Gluten, și Cafea Migdale Prăjite + Coajă De Ciocolată Neagră De Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți chipsurile de ciocolată într-o măsură de sticlă de 1 cană sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 1/2 minute sau până când ciocolata se topește, amestecând după 1 minut.
Adăugați migdale, amestecând doar până se combină.
Întindeți amestecul uniform pe o tigaie cu jeleu căptușită cu hârtie de ceară; presărați uniform cu sare de mare. Înghețați 20 de minute. Rupe în bucăți.
Puneți 1/2 cană de înghețată în fiecare dintre cele 6 boluri individuale de servire; acoperiți fiecare porție cu topping bătut și bucăți de scoarță rupte.