Individuale Carolina Peach Tarte Tatins cu inghetata de lamaie
Nevoie de o desert vegetarian? Tarte Tatins individuale Carolina Peach cu înghețată de lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 546 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de apă, piersici, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tartine individuale de gutui Tatine cu inghetata din lapte de oaie, Strawberry Tarte Tatins, și Persimmons Tarte Tatins pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană plus 2 linguri de zahărși 1/4 cană de apă în medii greiratiță. Se aduce la foc mic peste mediucăldură, amestecând până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul este chihlimbar adânc, ocazional periați părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie rotitoare, aproximativ 10 minute.
Adăugați unt și lăsați să se topească(amestecul va bule puternic). Se amestecă căldura excesivă până când se dizolvă bucățile de caramel.Împărțiți imediat caramelul în mod uniform întreopt cupe de cremă de 3/4 cană; se răcește ușor.
Așezați 1 jumătate de piersică, tăiată cu fața în sus, deasupracaramel în fiecare ceașcă de cremă. Faceți înainte: poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Lasa sa Stela temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați 1 foaie puffpastry pe suprafața ușor făinată.Folosind extra 3/4-cupa custard Cupa ca șablon, loc cupa cu susul în jos pe foita de pastry. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați în jurcupa, formând aluat rotund.
Tăiați încă 3 runde de aluat din aceeași foaie de foietaj.Repetați cu a doua foaie de foietaj,făcând 8 runde în total.
Așezați 1 piersică rotundă de aluat în fiecare ceașcă de cremă, strângând marginile de aluat în jurul piersicii în fiecare cană.
Ungeți aluatul cu glazură de ou; stropițiușor cu zahăr.
Coaceți tarte Tatins până când patiseria este umflatăși auriu adânc, aproximativ 25 de minute. Folosind mănuși de cuptor pentru a proteja mâinile, inversați 1 tarte
Tatin pe fiecare din cele 8 plăci.
Lăsați să stea până latarte Tatins se răcește ușor, 10 până la 15 minute.
Așezați lingura de înghețată de lămâie de-a lungul laturiifiecare și serviți.