Iepure fiert pappardelle

Iepure fiert pappardelle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pappardelle de iepure fiert. Această rețetă face 5 porții cu 900 de calorii, 65g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână morcov, vin de la rosul, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ragout de iepure cu Soppressatan și Pappardelle, Pappardelle cu iepure, rampe și usturoi sălbatic, și Iepure Fiert.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Când este fierbinte, se adaugă iepurele, se rumenesc pe toate părțile, apoi se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați slănina, ceapa și morcovul în tigaie și gătiți timp de 10 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul, rozmarinul și Roșia pură, amestecați 1-2 minute, apoi turnați vinul și bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Întoarceți iepurele în tigaie, condimentați, acoperiți cu un capac și gătiți la foc mic timp de 1 oră până când iepurele este cu adevărat fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți iepurele din tigaie și tocați carnea folosind 2 furculițe. Aveți grijă să îndepărtați toate oasele mici. Între timp, creșteți căldura sub tigaie și fierbeți lichidul timp de 5 minute până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați carnea mărunțită și reduceți focul la minim. Gatiti pastele intr-o tigaie mare cu apa sarata urmand instructiunile ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scurgeți, rezervând puțină apă pentru Paste pentru a subția sosul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Amestecați jumătate din coaja de portocală, muștarul, smântâna și pătrunjelul în sosul de iepure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Iepure întregIepure întreg
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Adăugați pastele fierte în tigaie, aruncați totul bine pentru a acoperi și încălziți timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se servește în boluri cu parmezan ras, frunze de pătrunjel și coaja de portocală rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții5
Scor De Sănătate33
Revista