Iepure înăbușit în Stout

Iepure înăbușit în Stout
Iepurele înăbușit în Stout ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2523 calorii, 327g de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $23.45 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, amidon de porumb, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Iepure Înăbușit, Iepure marinat și fiert, și Iepure fiert și biscuiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti baconul in cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Îndepărtați slănina cu lingura cu fante, rezervând grăsimea în cuptorul olandez și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se amestecă făina, sarea, piperul și boiaua. Înveliți bucățile de iepure cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Încălziți grăsimea de slănină la foc mediu. Gatiti iepurele in grasime de bacon aproximativ 15 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Iepure întregIepure întreg
5
Se amestecă ciupercile, ceapa, cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
CimbruCimbru
6
Se toarnă stout peste iepure și legume. Crumble bacon rezervat peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Iepure întregIepure întreg
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
StoutStout
7
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră sau până când cele mai groase bucăți de iepure sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
8
Scoateți iepurele și legumele în platoul cald; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Iepure întregIepure întreg
9
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
10
Se încălzește amestecul stout la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
11
Se amestecă amidon de porumb și apă; se amestecă în amestec robust. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
StoutStout
ApăApă
12
Se toarnă sosul peste iepure și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Iepure întregIepure întreg
SosSos
13
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții1
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista