Iakisoba

Iakisoba
Yakisoban este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 850 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Un amestec de aonori, sos de stridii, katsuobushi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Iakisoba, Iakisoba, și Iakisoba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți tăiței cu 1 minut mai puțin decât spun instrucțiunile pachetului. Când tăiței sunt gata, scurgeți și clătiți foarte bine cu apă rece, folosind degetele pentru a agita tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
2
Scurgeți cât mai multă apă de pe tăiței folosind o mișcare de cădere cu ambele mâini și ridicând brusc. Aruncați tăiței cu 2 lingurițe de ulei vegetal pentru a împiedica tăiței să se lipească. Pregătiți legumele și faceți sosul amestecând împreună sosul chuno, sosul de stridii și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sos De StridiiSos De Stridii
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare până când este fierbinte și apoi adăugați 2 linguri de ulei împreună cu morcovii, ceapa și orice bucăți mai dure de varză. Se amestecă până când morcovii sunt fragede și apoi se adaugă varza și scallions. Continuați să prăjiți până când varza este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați tăiței și sosul și folosiți două ustensile pentru a ridica și arunca tăiței ca și cum ați arunca o salată pentru a le acoperi uniform cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Presărați katsuobushi pe tăiței și continuați să aruncați până când tăiței au o culoare uniformă și puteți mirosi sosul începând să se caramelizeze. Plăcuți yakisoba și presărați cu aonori și beni shoga pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista