Iakisoba
Yakisoban este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 850 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Un amestec de aonori, sos de stridii, katsuobushi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Iakisoba, Iakisoba, și Iakisoba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți tăiței cu 1 minut mai puțin decât spun instrucțiunile pachetului. Când tăiței sunt gata, scurgeți și clătiți foarte bine cu apă rece, folosind degetele pentru a agita tăiței.
Scurgeți cât mai multă apă de pe tăiței folosind o mișcare de cădere cu ambele mâini și ridicând brusc. Aruncați tăiței cu 2 lingurițe de ulei vegetal pentru a împiedica tăiței să se lipească. Pregătiți legumele și faceți sosul amestecând împreună sosul chuno, sosul de stridii și piperul alb.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare până când este fierbinte și apoi adăugați 2 linguri de ulei împreună cu morcovii, ceapa și orice bucăți mai dure de varză. Se amestecă până când morcovii sunt fragede și apoi se adaugă varza și scallions. Continuați să prăjiți până când varza este gătită.
Adăugați tăiței și sosul și folosiți două ustensile pentru a ridica și arunca tăiței ca și cum ați arunca o salată pentru a le acoperi uniform cu sos.
Presărați katsuobushi pe tăiței și continuați să aruncați până când tăiței au o culoare uniformă și puteți mirosi sosul începând să se caramelizeze. Plăcuți yakisoba și presărați cu aonori și beni shoga pentru a garnisi.