Hyderabadi Nargisi Kofta

Hyderabadi Nargisi Kofta
Hyderabadi Nargisi Koftan este un fel principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă are 327 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 1,61 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 40 de minute. Dacă aveți chimen măcinat, pastă de usturoi de ghimbir, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt lauki kofta, cum să faci Lauki Kofta | Lauki Kofta curry, malai kofta, cum să faci malai kofta, și varza kofta, cum se face varza Kofta.

Instrucțiuni

1
Combinați mielul, apa, bățul de scorțișoară, turmericul și sarea într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti in timp ce spargeti mielul in bucati mici pana cand carnea nu mai este roz si lichidul s-a evaporat, aproximativ 20 de minute. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula; scoateți și aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
TurmericTurmeric
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați mielul gătit, ceapa, oul bătut, făina de naut, pasta de usturoi de ghimbir, ardeii verzi de chile, coriandrul, garam masala, chimenul și ardeiul roșu măcinat împreună într-un castron mare până se amestecă uniform. La frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Făină De NăutFăină De Năut
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Se curăță odată rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Împărțiți amestecul de miel în 8 porții uniforme. Luați o porție de carne și aplatizați carnea în palmă ca o cotletă. Puneți un ou fiert tare în centru și înfășurați bine carnea în jurul său. Legați o bucată de sfoară sigură pentru alimente în jurul oului înfășurat. Repetați cu restul de ouă și carne. Refrigerați ouăle din nou peste noapte sau 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
6
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C). Prăjiți fiecare kofta în uleiul fierbinte până când este ușor crocant la exterior, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Tăiați și scoateți șirul. Înjumătățiți koftas pe lungime și presărați cu chaat masala și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chaat MasalaChaat Masala
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
8
Serviți cu pene de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista