Hyderabadi Nargisi Kofta
Hyderabadi Nargisi Koftan este un fel principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă are 327 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 1,61 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 40 de minute. Dacă aveți chimen măcinat, pastă de usturoi de ghimbir, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt lauki kofta, cum să faci Lauki Kofta | Lauki Kofta curry, malai kofta, cum să faci malai kofta, și varza kofta, cum se face varza Kofta.
Instrucțiuni
Combinați mielul, apa, bățul de scorțișoară, turmericul și sarea într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti in timp ce spargeti mielul in bucati mici pana cand carnea nu mai este roz si lichidul s-a evaporat, aproximativ 20 de minute. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula; scoateți și aruncați bățul de scorțișoară.
Amestecați mielul gătit, ceapa, oul bătut, făina de naut, pasta de usturoi de ghimbir, ardeii verzi de chile, coriandrul, garam masala, chimenul și ardeiul roșu măcinat împreună într-un castron mare până se amestecă uniform. La frigider cel puțin 30 de minute.
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Se curăță odată rece.
Împărțiți amestecul de miel în 8 porții uniforme. Luați o porție de carne și aplatizați carnea în palmă ca o cotletă. Puneți un ou fiert tare în centru și înfășurați bine carnea în jurul său. Legați o bucată de sfoară sigură pentru alimente în jurul oului înfășurat. Repetați cu restul de ouă și carne. Refrigerați ouăle din nou peste noapte sau 8 ore.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C). Prăjiți fiecare kofta în uleiul fierbinte până când este ușor crocant la exterior, 10 până la 15 minute.
Tăiați și scoateți șirul. Înjumătățiți koftas pe lungime și presărați cu chaat masala și coriandru.
Serviți cu pene de var pe lateral.