Hummus clasic cu chipsuri de Pita condimentate și coapte
Hummus clasic cu condimentat 'N Chips-uri pita coapte ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 488 calorii, 10g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, suc de lămâie, tahini și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hummus clasic cu chipsuri de Pita condimentate și coapte, Hummus De Vinete Condimentat Cu Chipsuri De Pita, și Hummus preferat de casă cu chipsuri de Pita condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
În vasul unui robot de bucătărie, adăugați nautul, tahini, uleiul, sucul de lămâie, usturoiul, chimenul, sarea și piperul. Procesați până când este neted și cremos, adăugând puțină apă pentru a face consistența scufundării. Gustați și reglați condimentul cu mai multă lămâie, chimen, sare și piper. Scoateți hummusul într-un castron. (Poate fi acoperit și refrigerat în acest moment timp de până la 3 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tahini
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Când este gata de servit, garnisiți cu chimen, boia de ardei și un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Se servește cu Spiced ' n
5
Chipsuri de Pita la cuptor sau crudite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Pita
6
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Tăiați pitas în sferturi și întindeți-le pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, zatarul și sarea de mare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți acest amestec peste bucățile de pita și aruncați-le împreună cu mâinile pentru a le acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
10
Coaceți-le până se rumenesc și crocante, aproximativ 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească.