Hoisin Pui Kabobs
Hoisin pui Kabobs este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 123 calorii. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, jupuit, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Hot Hoisin Pui, Pui Hoisin, și Pui de pui Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pui. Sigilați punga și agitați ușor pentru a acoperi puiul. Marinați la frigider 30 de minute până la 8 ore.
Scoateți puiul din marinată, rezervând marinada. Alternativ, filetați puiul și ceapa pe frigarui metalice de 4 (12 inci).
Periați kabobs cu marinată rezervată.
Așezați puiul pe raftul unei tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 5 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.