Haricots Verts, fenicul prăjit și eșalotă
Haricots Verts, fenicul prăjit și eșalotă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 396 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână bulbi de fenicul, fasole zveltă, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Haricots Verts, Fenicul Prăjit Și Eșalotă, Verdeață Proaspătă Cu Sfeclă Prăjită, Haricots Verts Și Brânză De Capră C, și Teriyaki Somon prăjit cu portocale, cartofi Fingerling și Haricots Verts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu ramă cu spray antiaderent.
Tăiați bulbii de fenicul pe lungime în jumătate.
Tăiați jumătățile pe lungime în pene de 1/2 inch lățime, cu un miez încă atașat la fiecare.
Combinați feniculul și șalotele într-un castron mare.
Adăugați 3 linguri de ulei; se amestecă pentru a acoperi. Aranjați fenicul și eșalota într-un singur strat pe foaia pregătită.
Se presară generos cu sare și piper. Prăjiți până când sunt fragede și aurii, amestecând la fiecare 10 minute, aproximativ 35 de minute.
Gatiti haricots verts in cratita mare de apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți din nou. Se usucă.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați legume prăjite și haricots verts; aruncați până se încălzește, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se transferă în castron și se servește.