Halibut prăjit cu salsa de fenicul de Grapefruit

Halibutul prăjit cu salsa de fenicul de Grapefruit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 330 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 6.4 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de 1 linguriță de coajă de grapefruit, ulei de măsline, segmente de grapefruit rubin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Încercați Halibut prăjit cu salsa de fenicul de Grapefruit, Halibut Cu Grapefruit, Patrunjel Și Fenicul, și Halibut Condimentat Pe Slaw De Grapefruit De Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mic combinați segmentele de grapefruit, sucul și coaja. Înjumătățiți becul de fenicul pe lungime, feliați subțire și adăugați în castron.
Adăugați uleiul de măsline, măslinele, pătrunjelul, 1/2 linguriță de sare și fulgii de ardei roșu. Se amestecă pentru a combina.
Între timp, așezați peștele pe un vas de prăjire căptușit cu pergament.
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă de sare și piper și se coace timp de 10 până la 12 minute, în funcție de grosime.
Transferați ușor peștele pe o farfurie de servire. Se acoperă cu salsa de grapefruit și fenicul și se servește imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.