Halibut la grătar cu ardei dulce și salată balsamică

Halibut la grătar cu ardei dulce și salată balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru $ 6.63 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, cățel de usturoi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare includ Salată De Fasole Balsamică Cu Ardei Dulce, Salată de vinete la grătar și brânză Manchego cu busuioc proaspăt și glazură de piper Balsamic-Negru, și Halibut Pacific la grătar cu compot de rubarbă și căpșuni balsamice.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de piper, părțile laterale ale pielii în jos, pe o placă de tăiere sau pe o suprafață de lucru; aplatizați cu mâna.
Așezați jumătățile de piper pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 12 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se taie în fâșii.
Combinați ardeii grași, 2 linguri de pătrunjel, 2 linguri de arpagic, oțet, ulei, capere, maghiran, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și usturoi; aruncați ușor pentru a acoperi.
Presărați pește uniform cu restul de 1/2 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper negru.
Așezați peștele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 6 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Presărați pește cu restul de 1 lingură de pătrunjel și restul de 1 lingură de arpagic.
Se servește cu amestec de ardei gras.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.