Halibut fiert servit în caserolă cu mazăre A La Francaise

Halibut fiert servit în caserolă cu mazăre A La Francaise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul fiert servit în caserolă cu mazăre a La Francaise. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 833 calorii, 79G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $10.89 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână lardoane de slănină, sare de mare, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Flounder Francaise sau Francaise de pui, Halibut fiert cu tarhon și arpagic, și Halibut Fiert Cu Capere De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați fileurile de halibut cu sare și piper și puneți câte unul în fiecare dintre cele 4 cuptoare olandeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați ceapă, mazăre și salată în jurul fileurilor; acoperiți fiecare cu 1 lingură de unt și condimentați cu sare și piper. Împărțiți stocul de pui uniform între vase, acoperiți și puneți la foc mare până când lichidul ajunge la fierbere. Reduceți imediat căldura la mediu și continuați să gătiți până când o frigăruie metalică introdusă în pește timp de 5 secunde se simte caldă la atingere, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Revista