Halibut cu salată de lămâie-fenicul

Halibut cu salată de lămâie-fenicul
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Halibut cu salată de lămâie-fenicul ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 223 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $6.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Halibut cu morcovi, fenicul, lămâie și usturoi, Halibut fiert la rece cu salată de fenicul-măsline, și Halibut prăjit lent cu sparanghel ras și salată de fenicul.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați 1 1/2 linguriță amestec de condimente, 2 lingurițe ulei și usturoi într-un castron mic; frecați uniform amestecul de usturoi peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pește în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați amestecul de condimente rămas de 3/4 linguriță, uleiul rămas de 2 lingurițe, bulbul de fenicul și ingredientele rămase într-un castron mediu, aruncând bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Serviți salata cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista