Halibut cu roșii de curmal și mărar

Halibut cu roșii de curmal și mărar
Halibutul cu roșii de curmal și gust de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 188 calorii, 32g de proteine, și 5g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $5.88 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 81%. Încercați Paillards de pui de mărar cu gust de roșii-mărar, Halibut cu roșii la grătar și gust de măsline, și Halibut cu roșii, portocale și mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Periați peștele cu ulei; presărați uniform cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Se servește cu amestec de roșii; garnisiți cu crenguțe de mărar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MărarMărar

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Revista