Halibut cu anghinare și Caponata de măsline

Halibut cu anghinare și Caponata de măsline
Halibutul cu anghinare și Caponata de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 488 calorii, 24g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână fileuri de halibut tăiate în centru, ceapă, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Halibut cu anghinare și Caponata de măsline, Dip De Anghinare (Caponata), și Caponata de anghinare și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru caponata: într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă ceapa și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana devine translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați țelina și inimile de anghinare și gătiți până se înmoaie și anghinarea se rumenesc ușor, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4
Adăugați roșiile, măslinele și stafidele în tigaie. Se fierbe la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 25 de minute. Se amestecă oțetul, zahărul și caperele și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. (Dacă nu folosiți o tigaie antiaderentă, ungeți ușor tigaia înainte de a grăta peștele. Halibutul poate fi, de asemenea, prăjit timp de 10 până la 12 minute într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Stropiți halibutul pe ambele părți cu ulei de măsline. Condimentează pe ambele părți cu sare și piper. Grătiți până când carnea se desprinde ușor cu o furculiță, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Aranjați halibutul pe un platou de servire și acoperiți cu caponata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
4
Se ornează cu pătrunjel tocat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În52 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista