Gyros with Ridiki Tzatziki este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine, 29 g de grăsimi și un total de 588 de calorii. Pentru 4,96 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork necesită suc de lămâie, ridichi, sare și piper și muștar dijon. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 67%. Încercați Gyros de miel cu sos Tzatziki, Gyros de pui cu sos Tzatziki și Gyros de pui la grătar cu Tzatziki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Combinați vinul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, coaja de lămâie, oregano, rozmarinul și piperul într-un blender și amestecați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă jumătate din amestec peste miel și se întoarce pentru a se acoperi complet. Acoperiți și marinați la frigider pentru cel puțin 8 ore și până la 24 de ore. Pune la rece amestecul rămas pentru a fi folosit pentru ungere în timp ce carnea se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
3
Cu o oră înainte de grătar, scoateți mielul din frigider și marinada și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, Optional
4
Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune cu un accesoriu de rotisor la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Presărați întregul miel cu sare și piper și atașați mielul la rotisor conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, Optional
6
Rulați și legați cu sfoară de măcelar la intervale de 1 inch. Grătiți până când mielul atinge o temperatură internă pe un termometru pentru carne de 170 de grade F, 1 oră 15 minute până la 1 oră 30 minute pentru grătarul cu gaz și 1 oră 45 minute până la 2 ore pentru grătarul cu cărbune. Timpul de gătire va depinde de tipul de grătar și de cât de fierbinte este cărbunele tău. Ungeți frecvent carnea cu amestecul de vin rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți din rotisor, puneți pe o masă mare de tăiat și odihniți-vă timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Tăiați mielul peste bob în felii subțiri de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazare Decojita, Optional
9
Așezați câteva felii de miel în centrul fiecărei pâine, acoperiți cu câteva roșii de prune la grătar, stropiți cu vinaigretă, împrăștiați deasupra oregano proaspăt și acoperiți cu Tzatziki cu ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano Proaspăt
Prune Roșii
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Pâine Plată
Tzatziki
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Mazare Decojita, Optional
10
Se încălzește un grătar la intensitate medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Ungeți roșiile cu ulei și asezonați cu sare și piper pe ambele părți. Prăjiți până când se carbonizează ușor și se moale. Întoarceți și grătar cealaltă parte până când este ușor carbonizată și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Bateți oțetul, sucul de lămâie, muștarul, mierea și sare și piper. Se amestecă încet uleiul de măsline până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
13
Puneti ridichile si ceapa intr-o strecuratoare medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
14
Așezați o farfurie mică deasupra și lăsați să stea peste un bol timp de 30 de minute pentru a scurge lichidul.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Transferați amestecul de ridichi scurs într-un bol mediu și adăugați iaurtul, usturoiul, mărarul, coaja de lămâie, sare și piper. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 30 de minute și până la 1 zi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nonpareils Argintii
Usturoi Goya®
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, 2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os, 10 Căni De Apă Rece, împărțite, Tipul Elementului De Meniu, Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko
Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientele sunt alegeri excelente pentru Gyros. Dacă vrei să mergi grecesc cu mâncărurile grecești, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de combinat cu pui, fructe de mare, etc. Momo Sauvignon Blanc cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Momo Sauvignon Blanc
Prezintă un nas complex cu arome de fructe tropicale, note erbacee și o notă de cassis. Fermentația naturală adaugă gustului o calitate bogată și texturală, cu note subtile de coajă de lămâie și fructul pasiunii. Finisajul este crocant și uscat. Delicios cu toate tipurile de fructe de mare și salate de vară, sau savurați singur ca aperitiv răcoritor.