Gust De Muștar De Dovleac

Gust De Muștar De Dovleac
Gustul muștarului de dovleac este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 380 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, apă, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gust De Muștar De Casă, Somn prăjit cu muștar cu gust de roșii, și Burger cu Taleggio, Pancettan și gust de ceapă-muștar.

Instrucțiuni

1
Aruncați dovleacul cu zahăr și un vârf de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, 1 oră. Rece, acoperit, 8 ore. (Zahărul se va lichefia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
3
Fierbeți amestecul de dovleac, apa și vinul într-o oală largă de 6 litri, până când dovleacul este doar fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Transferați dovleacul cu o lingură pliată într-un castron și amestecați stafidele, apoi fierbeți lichidul de gătit până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
5
Transferați siropul într-o cană de măsurare, apoi bateți încet în muștar într-un castron mic până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de dovleac. Se răcește, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore pentru ca aromele să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
DovleacDovleac
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BatetiBateti
BolBol
6
Se servește la temperatura camerei.
1
Gustul poate fi răcit până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista