Gust de merișor cu Grand Marnier și nuci pecan

Gust de merișor cu Grand Marnier și nuci pecan
Cranberry savura cu Grand Marnier și pecan ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, rădăcină de ghimbir, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sos De Afine Grand Marnier, Sos De Afine Grand Marnier, și Sos de afine jeleu cu Grand Marnier pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți zahărul, lichiorul de portocale, sucul de portocale, ghimbirul și coaja de portocală la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă până când zahărul s-a dizolvat, apoi se amestecă afinele și se fierbe până se sparg, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Suc De PortocaleSuc De Portocale
AfineAfine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați nucile pecan, turnați într-un castron și dați la frigider câteva ore până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista