Rețeta gulașului lui Bobby este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 541 calorii, 46G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 359 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, praf de usturoi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este mare. Încercați Gulașul lui Bobby, Gulașul lui Bobby Deen, și Hot Dog-ul lui Bobby se topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, sotează carnea de vită măcinată la foc mediu-mare până nu rămâne roz. Rupeți carnea în timp ce sotati. Îndepărtați orice grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa și usturoiul în oală și sotati până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați 3 căni de apă, împreună cu sosul de roșii, roșiile tăiate cubulețe, condimentele italiene, frunzele de dafin, sosul de soia, condimentele de casă și sarea condimentată. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoi
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Puneți un capac pe oală și lăsați-l să gătească timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați macaroanele cotului, amestecați bine, întoarceți capacul în oală și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute. Opriți focul, îndepărtați frunzele de dafin și lăsați amestecul să stea cu aproximativ 30 de minute mai mult înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot Macaroane
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Serviți cu pâine de usturoi și o salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
7
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni. Utilizați ca condimente pe carne și când gătiți legume.