Gulaș Maghiar De Casă

Gulaș Maghiar De Casă
Dacă doriți să adăugați mai multe Est-Europene rețete în cutia de rețete, gulașul maghiar de casă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 344 calorii. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, făină, boia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Gulaș Maghiar, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită și ceapa într-un 3-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Combinați făina, boiaua, sarea de usturoi și piperul; se presară peste carne de vită și se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă roșiile; adăugați frunza de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Aruncați frunza de dafin. Chiar înainte de servire, amestecați smântâna; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se servește cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri

Vin recomandat: Shiraz, Rioja, Zweigelt

Goulash funcționează foarte bine cu Shiraz, Rioja și Zweigelt. În timp ce un vin roșu maghiar ar fi potrivit, am recomandat câteva vinuri roșii mai ușor de găsit, care vor funcționa și ele frumos. Un vin pe care l-ai putea încerca este colecția lui Yalumba Samuel Shiraz. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Un Shiraz Barossa moreish care este accesibil, corpolent și cărnos. Adânc și plin de arome de fructe întunecate, condimente roșii, anason și cireșe coapte, Palatul curge cu o textură uniformă spre un finisaj moale.Bucurați-vă cu cartofi dulci și burgeri de fasole neagră sau o friptură de miel cu toate garniturile.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista