Guacamol cu chipsuri de porumb (guacamole Con Totopos)

Guacamol cu chipsuri de porumb (guacamole Con Totopos)
Guacamolul cu chipsuri de porumb (guacamole Con Totopos) este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 3 porții cu 513 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați avocado, coriandru, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui la grătar cu guacamole picant și chipsuri de porumb, Guacamole de porumb carbonizat cu chipsuri de porumb, și Porumb și Cotija Guacamole (akan Esquites Guacamole) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții3
Scor De Sănătate62
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista