Guacamol

Guacamol
Guacamolul este un fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcute, care este ușor de a face poate fi avut cu acest, și Pătlagină verde prăjită cu Guacamole și creveți (Tostada de PL Inktano con camarones y Guacamole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Mash cilantro, ceapa, uleiul de canola, dacă se utilizează, avocado, suc de lămâie și jalapenos împreună într-un castron, folosind o furculiță; guacamole ar trebui să fie gros. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista