Guacamol

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Habanero Guacamole. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 129 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 94 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați avocado, sare și piper, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero, guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, și Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Seviche de creveți cu Mango și Habanero).
Instrucțiuni
Cojiți avocado și aruncați groapa.
Așezați într-un castron mediu și folosiți o furculiță mare sau o lingură pentru a zdrobi avocado până aproape neted. Se amestecă ceapa, sucul de lămâie, habanero și coriandru. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă ușor roșiile.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.