Gruyere la grătar cu Confit de ceapă roșie ... Plus întrebări și răspunsuri cu" Cheese Wiz " Gina Freize!
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați Gruyere la grătar cu Confit de ceapă roșie...Plus întrebări și răspunsuri cu "Cheese Wiz" Gina Freize! o încercare. Această rețetă servește 4. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 539 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 208 de gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Mesclun cu ceapă la grătar, măr și brânză Gruyulincrucre, Gruyere, șuncă și ceapă caramelizată brânză la grătar cu glazură balsamică de mere, și Gruyere, roșii prăjite lent și brânză la grătar cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
(65 Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Salam Tare, Tăiat Julienne
2
Adăugați ceapa și gătiți-le, amestecând des, până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați cimbru, vin și zahăr și continuați să gătiți și amestecând ocazional până când ceapa este foarte moale și fragedă, aproximativ 30 de minute. Coborâți căldura, dacă este necesar, pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se toarnă oțetul balsamic și se condimentează ceapa cu sare grosieră și piper după gust. Continuați să gătiți și să amestecați încă 5 minute pentru a permite lichidului să se absoarbă. Ceapa va fi mătăsoasă, strălucitoare și de culoare Roșu-violet intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Încălziți grătarul panini conform instrucțiunilor producătorului.Pentru fiecare sandviș: împărțiți ciabatta pe jumătate pe lungime. Aranjați suficiente felii de brânză în interiorul fundului pentru a acoperi suprafața. Completați-l cu câteva linguri de confit de ceapă roșie* și mai multă brânză. Închideți sandvișul cu jumătatea superioară a ciabatta.Grătiți panini, câte două, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ciabatta
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)